EEN DANKBARE MAN VAN 83 JAAR OUD! (ingezonden)

 in Algemeen, Chronische Pijn, De Week van de Pijn

De verwijzing van mijn huisarts naar Medinello i.v.m. het meer dan 10 jaar zoeken naar verbetering/vermindering van mijn pijnklachten door artrose, heeft voor mij de kwaliteit van mijn leven in grote mate doen veranderen.

Op 24 febr 2016 is mijn behandeling van 16 weken gestart. Dit begon met intake gesprekken door een team van manueel-, ergo- en fysiotherapeuten, psychologen, onder leiding van een revalidatiearts.
Dit team van professionals heeft mij in 16 weken zo weten te begeleiden en veranderen op een zo liefdevolle en menselijke manier. Dit heeft voor mij, na zoveel jaren pijn te hebben, tot een groot positief resultaat geleid. Dit is eigenlijk moeilijk te omschrijven.

Mijn leven is er nu zoveel kleurrijker en mooier door geworden. De training is op 9 aug geëindigd. Ik kan nu veel beter verder, omdat de doelstellingen van deze revalidatie grotendeels zijn behaald.
Ik spreek dan ook mijn dankbaarheid uit aan het gehele team!’

Aanbevolen berichten

Laat een bericht achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.